Побутова хімія з Європи - міфи і факти читайте на сайті Хмарка

Побутова хімія з Європи - міфи і факти

Відкриваючи кілька років тому інтернет-магазин побутової хімії з Європи, наша команда зіткнулася з питанням, якими товарами краще наповнювати свій магазин, які марки і яких виробників вибрати, щоб покупець залишився задоволений якістю нашого товару. І ми вирішили піти шляхом аналізу вітчизняного і європейського ринку хімії для домівки.
Переглянувши велику кількість інформації про бренди і пральні порошки, прочитавши не один десяток блогів про миючі засоби, опитавши знайомих і друзів, ми дійшли висновку, що не все, що продається у нас в магазинах, можна купувати і нести до себе в дім, довіряючи рекламі відомих виробників.
У чому основна проблема? Виявляється, що той порошок, який виробляється для України та інших країн пост-радянського простору, і той що продається в супермаркетах Німеччини, Польщі, Угорщини і т.д. - зовсім різні. У них, власне, не тільки якість, але і ціна теж кардинально відрізняються. Навіть якщо врахувати похибку на варіант покупки підробки з ринку, з чим, до речі, вже не раз зустрічались, все одно є велика різниця! Чому так?
Вся справа у застарілих державних стандартах норм щодо складових речовин в пральних порошках, миючих засобах та іншій побутовій хімії. У той час, коли більшість розвинених країн у всьому світі переходять на виробництво безфосфатної і еко-хімії, в Україні допустима норма фосфатів для порошків на 40 прань стандартного завантаження в машинці при воді середньої жорсткості, становить 20% (дані взяті з офіційного документа "Постанова кабінету міністрів України про технічний регламент мийних засобів № 717 від 20 серпня 2008 року). Для порівняння: в Європі 3-5%! Звідси: така велика кількість алергій, особливо у дітей, різні ускладнення від бронхіту з астматичним компонентом до самої астми, а також шкірні дерматити, і т.п. неприємні речі. Адже полиці магазинів і супермаркетів переповнені товарами, які, за своєю суттю, є бомбою уповільненої дії. Бо все це ми використовуємо на собі та у себе вдома. Посуд миєм, а на ньому залишаються частки миючого засобу. Перем порошком - наші речі вбирають його залишки, які потім проникають до нас в організм через шкірні покриви. Чистимо зуби і частину зубної пасти ковтаємо зі слиною. Ось чому дуже важливо не гонитись за акціями супермаркетів і дешевизною, а підходити до вибору миючих засобів усвідомлено і з розумом.
Отож, виходячи з цього, ми вирішили запустити свій інтернет-магазин німецької побутової хімії, де продаються такі відомі бренди - виробники порошків, миючих засобів і всього, що нам потрібно для прибирання в будинку, як: DenkMit, Burti, Frosh, Formil, Weisser Riese і інші. У той же час, ми пропонуємо споживачеві знайомі засоби всесвітньо відомих марок Ariel, Persil та Vanish, але з однією поправкою: всі вони зроблені в Німеччині. У нас ви можете купити тільки той товар, яким користуємося ми самі, і який дійсно відповідає актуальним світовим тенденціям безпеки і екологічності.
На останок хочемо вам побажати одного: читайте упаковки уважніше! І будьте здорові!
Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): Побутова хімія з Європи - міфи і факти

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Як зберегти гарний стан та строк служби посудомийки?

    Перш за все, варто знати, що під час миття посуду у жорсткій воді утворюються вапняні сполучення, котрі не розчиняються, а налипають у вигляді вапнякових відкладень на робочих деталях посудомийки. З ...

  • Чистимо холодильник

    Зараз з'явилося у продажу багато холодильників нових марок. При покупці такого холодильника продавець вас завжди повідомить, що в ньому встановлена автоматична система розморожування, і більшість хазяйок вважають, що вони нарешті ...

  • 10 порад для зміцнення нігтів

    Наступила весна... Прийшла пора зняти рукавички... А що ж під ними? Обвітрена шкіра рук? Нігті, які розшаровуються і ламаються, навіть не встигнувши відрости на кілька міліметрів? Та не впадайте в ...