СЕКРЕТИ ПРАННЯ В ГОТЕЛЯХ 5* читайте на сайті Хмарка

СЕКРЕТИ ПРАННЯ В ГОТЕЛЯХ 5*

Секрет № 1 - завантаження пральної машини

По-перше, не завантажуйте машину до відмови, - оптимально завантажити на 80%. Якщо «перевантаження» - речі не виперуться добре, якщо «недовантаження», - машинка може їх зіпсувати або вони просто швидше прийдуть в непридатність. Тому, стежте, щоб дверцята машинки вільно закривалася. І пам'ятайте: бавовняними виробами можна заповнювати цілий барабан, синтетичними - тільки наполовину, а вовняними - на третину!

Секрет № 2 - температурний режим

Оптимальна температура, при якій відбувається дезінфекція, вбиваються грибки і пилові кліщі на тканинах - це від 40 до 60 градусів за Цельсієм. Якщо прати в дуже гарячій воді - ви можете пошкодити свої речі або зіпсувати їх забарвлення.

Секрет № 3 - візьміть за звичку завжди при пранні використовувати білий оцет

Для того щоб рушники були м'якими і приємними на дотик, в готелях часто при пранні користуються допомогою звичайного білого оцту. Додавши його в відділення для кондиціонерів своєї пральної машини, Ви не тільки зробите білизна м'яким і приємним на дотик, але і збережете яскравість кольорову своїх речей і уникнете розводи від порошку.

Секрет № 4 - режим сушіння

При пранні пухових виробів, верхнього одягу та рушників киньте в барабан 3 - 4 тенісні м'ячики. З їх допомогою речі після прання збережуть первинний вигляд і будуть Вам служити значно довше.

Секрет № 5 - плями і як з ними краще і ефективніше боротися

Наприклад, каву і вино Ви зможете відіпрати, якщо попередньо замочити білизну в солоній воді. Пропорція - 1 столова ложка солі на 1 літр води.

Жирні маслянисті плями можна легко вивести, якщо на свіжу пляму насипати крохмаль, потримати трохи, а потім прати як звичайно.

Жовті сліди на білому одязі від дезодоранту можна з легкістю видалити, якщо після звичайного циклу прання з температурою 40 градусів за Цельсієм ви запустите додатковий цикл з відбілювачем.

Сподіваємося, зібрані нами поради будуть для вас корисні в повсякденному житті.

Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): СЕКРЕТИ ПРАННЯ В ГОТЕЛЯХ 5*

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • ОБЕРЕЖНО - ПРАЛЬНИЙ ПОРОШОК!!!

    У нинішні часи всюдисущої реклами ми дуже часто піддаємося блискавичним бажанням здійснити покупку і часто не аналізуємо, ЩО ми купуємо, піддаючись в більшості випадків емоційним імпульсам. Що потрібно знати в ...

  • Як доглядати за одягом для новонароджених

    Догляд за дитячим одягом для новонароджених істотно відрізняється від вимог до догляду за одягом для дорослих. Для дорослих головне значення має зовнішній вигляд одягу, для малюків - в першу чергу ...

  • Як правильно прати в'язані речі?

    Ви тільки що зв'язали всі деталі виробу, або вам необхідно просто випрати вже готову річ, виконану вами або куплену в магазині. Що необхідно обов'язково пам'ятати в цій ситуації...