Лізун з піни для гоління своїми руками читайте на сайті Хмарка

Лізун з піни для гоління своїми руками

Всі дітки граються з лизунами та дуже їх люблять. На жаль, дуже часто малюки кидають його на підлогу або беруть брудними ручками, що і призводить до того, що він псується і його треба викидати. В цьому випадку не потрібно бігти в магазин і купувати новий. Ви можете зробити такого ж лизуна для вашої дитини самостійно! А дитині цей процес стовідсотково сподобається. Ми підібрали для вас кілька різних способів, як зробити цю іграшку в домашніх умовах. Тож почнемо.
Спосіб номер 1: Робимо лизуна з піни для гоління і клею ПВА!
Як ви вже здогадалися, нам знадобиться 100 мл клею ПВА і трохи піни для гоління. Виливаємо в чисту суху мисочку весь вміст баночки з клеєм і додаємо малими дозами піну. Розминаємо отриману масу в руках поки вона повністю не стане однорідною. Якщо хочете, можете влити в неї трохи фарби, якщо є. Підійдуть звичайні масляні, акварель або гуаш. Можете в якості барвника влити навіть зеленку або посипати отриманого лизуна блискітками, так буде ще цікавіше!
Спосіб номер 2: Лизун зі звичайного шампуню!
Візьміть 100 мл шампуню, причому його марка і виробник не грають ніякої ролі, і вилийте його в підготовлену заздалегідь суху ємність. Додайте сюди ж трохи гуаші або будь-якого іншого барвника. Тепер вливайте клей ПВА, постійно помішуючи рідку масу, яка у вас вийшла. Клей потрібно додавати до тих пір поки ви не переконаєтеся, що маса загусла і стала схожою на желе. Тоді лизун вже готовий, малюк може ним гратись. І вам, і дитині результат сподобається, так як такий лизун не буде липнути до ручок!
Спосіб номер 3: Лизун, зроблений із води, клею ПВА та тетраборату натрію.
Нехай вас не лякає професійний медичний термін "тетраборат натрію"! Це речовина дуже розповсюджена і продається у будь-якій найближчій до вашої домівки аптеці. Її купують для дезінфекційної обробки пролежнів, слизових при окремих інфекційних захворюваннях тощо. Словом, цей інгредієнт широкодоступний. Для того, щоб ваш лизун на всі сто відсотків вийшов самим класним та крутим, спочатку одночасно змішуйте воду з клеєм в рівній кількості, постійно помішуючи цю субстанцію. Для зафарбовування у колір підійде гуаш, інші фарби не можна брати, лизун не вийде. Коли суміш стане однорідною, почніть добавляти ві неї тетраборат натрію, приблизно половину стакану. Вливайте його маленькими дозами, і знову ж таки, постійно помішуйте. Коли у вас з'явиться схожа на желе маса, лизуна вже можна діставати, він готовий!
Майте на увазі, що виготовлені в домашніх умовах лизуни довго не зберігаються. І якщо іграшка затверділа чи засохла, то не потрібно на неї лити воду, вона вже непридатна для гри. Краще зробіть своїми руками нову - вашій дитині ця ідея точно сподобається!

Піни для гоління

Джерело: по матеріалам інтернет-видань, блогів і жж

Коментарі (4): Лізун з піни для гоління своїми руками

Даша 12 лютого, 10:01

.

Анжела 6 лютого, 14:45

Не вийшло ні з одного способу

Ольга 7 травня 2021, 13:33

Попробую обязательно

Няшка 8 травня 2019, 11:39

Класс

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Пліснява у домі. Що робити? Як боротись?

    Наверное, чуть ли не в каждом доме, украинцы сталкиваются с проблемой возникновения различных грибков или же плесени как результат чрезмерной влажности, перепада температур и недостаточной вентиляции. Попробуем сначала разобраться – ...

  • Побутова хімія з Європи - міфи і факти

    Відкриваючи кілька років тому інтернет-магазин побутової хімії з Європи, наша команда зіткнулася з питанням, якими товарами краще наповнювати свій магазин, які марки і яких виробників вибрати, щоб покупець залишився задоволений ...

  • Змучилися очищувати доріжки від льоду? Хіміки знайшли рішення.

    Зима разом з холодами і снігом приносить ще й додаткові труднощі автомобілістам та власникам приватних будинків, які змушені регулярно прибирати свої сходинки та доріжки від снігу. А очистити їх від ...